برگزاری جلسه کمیته اجرایی رویداد ملی زرناب با مسئولین هسته‌های کارآفرینی دانشگاه بیرجند

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۷۳۵۹ اخبار دانشکده‌ها
جلسه کمیته اجرایی رویداد ملی زرناب با حضور دکتر محمد اکبری، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه، دکتر ضیائی، مسئول مرکز نوآوری و شتاب دهی، مسئولان هسته‌های کارآفرینی دانشکده‌ها، کارشناسان زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند، رروز شنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ در محل ساختمان مانا ۲ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر ضیایی در ابتدای جلسه، ضمن عرض خیرمقدم و تبریک سال جدید و عید سعید فطر، گزارش مختصری از برنامه‌های انجام شده پیرامون رویداد ملی استارتاپ ویکند زرناب ارائه کرده و از مسئولین هسته‌ها درخواست کرد تا در جهت آگاهی بخشی بیشتر به دانشجویان و جامعه دانشگاهی، مشارکت بیشتری در این رویداد ملی داشته باشند. دکتر اکبری نیز با بیان اینکه این استارتاپ و پیش‌رویدادهای آن می‌توانند پویایی بیشتری در بین دانشجویان ایجاد کنند، از تلاش‌های مجموعه زیست بوم دانشگاه تشکر کرده و خواستار بکارگیری بدنه دانشجویی در جهت معرفی بیشتر این رویداد شد. در ادامه نیز پرسش و پاسخ‌هایی در خصوص چگونگی برگزاری، نحوه اطلاع رسانی، شیوه ثبت نام و شیوه معرفی این رویداد در دانشکده‌های مختلف مطرح شد. در پایان این جلسه نیز مقرر شد با هماهنگی هسته‌های کارآفرینی هر دانشکده، یک تیم‌ دانشجویی در همان دانشکده تشکیل شده و در یک مکان مشخص، این رویداد ملی را به دانشجویان معرفی کرده و برنامه‌های آن را تشریح کنند.
شایان ذکر است که این رویداد ملی در روزهای 25 لغایت 28 اردیبهشت ماه 1403 در سالن امید دانشگاه بیرجند برگزار خواهد شد.