مراسم «به رسم پدر» در آستان مقدس امامزادگان باقریه بیرجند برگزار شد

۲۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۵ کد : ۲۷۳۱۶ اخبار ستادی
به مناسبت ماه ضیافت الهی برنامه به رسم پدر با همکاری آستان مقدس امامزادگان جمعه ۱۷فروردین ماه ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ ماه مبارک رمضان برگزار شد.
مراسم «به رسم پدر» در آستان مقدس امامزادگان باقریه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی به مناسبت ماه ضیافت الهی برنامه به رسم پدر با همکاری آستان مقدس امامزادگان جمعه 17 فروردین ماه 1403 مصادف با 25 ماه مبارک رمضان برگزار شد.
این برنامه از ساعت 16همراه با جزء خوانی قرآن توسط قاریان برجسته کشوری و استانی و تفسیر استاد بهنام و در پایان با ضیافت افطاری ساده برگزار شد.
شایان ذکر هست این برنامه با هدف ارتقاء سطح معرفتی و همچنین ایجاد فضای معنوی و انس با قرآن در امامزادگان جهت تلاش برای انس بیشتر مردم با این آستان مقدس و استفاده از این فضا برگزار شد.
این برنامه با جمع آوری نذورات دانشجویان و خیرین برای زائران روزه دار به همت به همت هیات محبان المهدی«عج» و کانون رستگاری دانشگاه بیرجند برگزار شد.